perjantai 10. tammikuuta 2014

From the moment I first saw you, all the darkness turned to light

 Tänään on ollut tosi kiva päivä, kummasti kun onkin vapaata. 
         Heräsin aamulla ilman herätyskelloa hyvin nukutun yön jälkeen ja keitin itselleni tupla espresson       kahvikoneella. Laitoin Madonnan MDNA kiertueen keikkataltiointi dokumentin pyörimään ja nautin.
Eilen oli pitkä päivä. 
Lähdin liikkeelle aamulla seitsemän aikaan ja illalla hieman ennen yhdeksää oltiin kotona. Kaikkea kivaa oli kuitenkin ohjelmassa, 8-16 koulua (päivän vähiten kiva osuus), sieltä keskustaan, käytiin porukoitten kanssa Hesessä syömässä, tätini luona hänen uudessa ihanassa kodissaan, ruokakaupassa ja vaikka missä. 

 Tein ihania löytöjä muuten Seppälässä, siellä oli tosi paljon tuotteita -70% ja menin melkein sekaisin onnesta.
Kaikkea hempeän ja pastellisen väristä!
 Kummasti "pieni" shoppailu piristi hieman ankeaa viikkoa :)

Löysin olohousut, ohuen neulehupparin, kahdet rintsikat (toiset äitille) ja pikkareita. Nuo kaikki siis sain hieman yli viidellätoista eurolla!
 Tänään kävin vielä meidän lähi Seppälässä hakemassa äitillekkin neulehuppareita ja löysin itselleni mustan nahkalaukun aivan pilkkahintaan! 
Huppareille ja housuille jäi hintaa alle vitonen, rintsikoille kolme euroa, laukulle kahdeksan ja alushousuille puolitoista euroa. Löysin myös euron maksavan pienen piece korun. 
Nyt mun materialistinen puoleni on tyydytetty taas vähäksi aikaa, hah! No ei vaan oikeasti alus- ja kotivaatteita tarvii aina.

Kuvia on taas kertynyt ja tulee nyt kunnon rykäys.








 
 






                                  Tykkään mun huoneen sävyistä näissä kuvissa, niin mua! 
                 Päivällä kun valo näyttäytyy vartin verran, niin kaikki ihanat värit pääsevät esille.
                                                                 Vaaleanpunainen 






 Löysin myös positiiviseksi yllätykseksi muodostuneet vanhat farkkuni, kun piti kiireessä jotkut housut jalkaan kiskoa, ja ilahduin kun ne olikin niin hyvät jalkaan. Ehkä kropassa on tapahtunut jotain muutosta sitten, hope so!
Oon käyttänyt Dr.Denimeitä nyt pari vuotta ja alkaa kyllästyttää se niiden paska laatu niin että ajattelin alkaa hommaamaan muita päntsejä! Nuita nyt ainakin aijon pitää :) 








     Aioin kertoa oman mielipiteeni tuosta suuresti hypetetystä Tangle Teezer hiusharjasta ja here it comes: 

Tosi söpö ja kompakti paketti! 
Ehkä sähköistyttää tukkaa liikaa, mutta ainakin takut selvittää hiuksia katkomatta (varsinkin märkänä harjatessa) eikä harjaan jää yhtään hiuksia juuri! En tiedä onko nyt ihan kaiken hypetyksen ansainnut, mutta ainakin mulla pysyy käytössä. Tykkään! Lisäksi se on kivempi kuljettaa laukussa kuin puoli metriä pitkä hiusharja joka vie kaiken tilan!





 


Olen muutenkin nyt vähän yrittänyt kiinnittää enemmän huomiota hiusteni kuntoon ja hoitoon tietenkin. Kesällä mun kuontalo oli tosi huonossa kunnossa, mutta kampaamokäynti ja hormooni tasapaino auttoi aika paljon ja kyllähän tuo nyt on ihan samanlainen reuhka kuin aina ennenkin. 
Hiukset on ollut aina se mun juttu, asia johon olen tyytyväinen vartalossani, joten oli aika kauheeta kun ne olikin yhtäkkiä silloin huonossa kunnossa eikä mikään meinannut auttaa. 
Jännä miten kasa karvoja voi olla suuri osa ihmisen identiteettiä?






 Tuossa on mun päivittäiset käyttötuotteet: kasvojen pesuaine, Push up -hiuslakka ja nuo Sunsilkin keltaiset kaverukset. 
Pakko myöntää että valitsen usein shampoot ja hoitoaineet vain kauniin purkin perusteella, mutta joskus sattuu sitten itse tuotekkin olemaan niin hyvä että jään sitä käyttämäät pidemmäksikki aikaa, kuten nämä ;)

Olen todennut kuvassa olevat Sunsilkin tuotteet loistaviksi! 
Poistavat sähköisyyttä ja ovat tarpeeksi tuhtia tavaraa tälle talven kuivattamalle karvakasalle. Hiuksiin jätettävä suihke on mukana joka paikassa siltä varalta että sähköisyys pääsee yllättämään ja hiukset pitää taltuttaa. 
Olen myös keksinyt hätäkampauksia (yllä olevissa kuvissa) esim. shoppailu reissulle ja kouluun, koska yhdistelmä toppatakki + kaupan kuuma ja kuiva ilma + muovipussit + kaulahuivi saa hiukset hyppimään seinille. Tuota kun suihkauttaa niin auttaa!






 Päivän asu, haha!



 Hauskaa viikonloppua!



2 kommenttia: