tiistai 18. helmikuuta 2014

Ostohyvitys.fi

Ostohyvitys.fi otti minuun yhteyttä *yhteistyön merkeissä, postaus on sponsoroitu.

 Ostohyvitys.fi on Suomen ensimmäinen yritys joka maksaa sinulle takaisin osan summasta, jonka käytät asioidessasi palvelun verkkokaupoissa. Palvelu on ikään kuin sähköinen vastike kanta-asiakaskortille :)
Ostohyvitys.fi:n palvelussa on mukana yli 450 suomalaista sekä ulkomaalaista verkkokauppaa, mm. minun suosikkini Nelly.com sekä Zalando.

Ostohyvityksen saaminen on todella helppoa:

Ensin tehdään tunnukset osoitteessa ostohyvitys.fi, jonne voit kirjautua myös Facebook-tunnuksilla. 
Kun tunnukset on tehty ja olet kirjautunut sisään sivustolle, pääset selailemaan verkkokauppa valikoimaa (jota on valtavasti). 
Minulla ainakin meni tovin aikaa ennen kuin osasin edes päättää mihin haluan rahani käyttää.
Valikoimassa on kaikkea mahdollista muodista matkailuun ja viihteestä kauneustuotteisiin. Jokaiselle varmasi löytyy jotain mieleistä :)

Kun löydät kaupan jossa haluat ostoksesi tehdä, klikkaa kohtaa Siirry kauppiaan sivuille, ja voit alkaa tehdä ostoksia. 
Ostokset voi muuten tehdä ihan normaalisti, mutta ilman muita aukiolevia välilehtiä tai mainoksen esto -ohjelmia, jotta bonukset kertyvät oikein tilillesi. 
Kun olet valmis, menet normaalisti kaupan kassalle ja maksat ostoksesi. 
Ostohyvitystilillesi siirtyy bonusta tietty prosenttimäärä ostoksistasi, esimerkiksi Nelly.comissa shoppaillessasi  uusille asiakkaille 11,5% sekä vanhoille asiakkaille 4%.
Tätä palvelua käyttäessäsi et voi hävitä mitään, päin vastoin. Palvelu on täysin ilmainen ja kun rekisteröidyt tästä linkistä, saat Fazerin suklaalevyn kiitokseksi :)


Minun tilaukseni näytti tältä:

Aluksi ajattelin että tilaan itselleni valmistujaismekon kevättä silmällä pitäen, mutta en löytänyt oikein mieleistäni ja onhan siihen pitkä aikakin vielä krhm... Yllättäen silti ostoskoriin päätyi mekkoja, paljettihame roimalla alennuksella sekä ihanan boheemit kengät kesäksi. 
Valinnan vaikeus oli suuri mutta olen kyllä tyytyväinen tilaukseeni nyt :)
Loppusumma oli 105,80 € ja Ostohyvitys.fi tililleni kertyi bonusta 4,23 €.




Kuvat: Nelly.com

2 kommenttia: