maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lomalla, lomalta, lomalle.

Hola chicas, mulla on hiihtoloma!

Loma alkoi perjantaina Oulun yöelämässä, meillä oli poikienilta. Kuten yleensä, hah! 
Hauskaa oli silti, tanssittiin melkein koko ilta :) 
Muuten viikonloppu on kulunut niissä merkeissä mille aijon koko loman pyhittää, lepäillessä, ulkoillessa, liikkuessa ja syödessä.
Äiti on taas tehnyt niin hyviä ruokia joka_päivä että ei oo ruokahalun puutetta ollut nähtävissä. On ollut taco-piirakkaa, tortilloja, koskenlaskija-tomaattikeittoa, iltapala lättyjä, lohi-rieskarullia, kanawokkia, nammm. Valitettavaahan tässä ei ole muuten kuin siltä osin, että ulkomaanmatkan varaaminen on ihan näillä näppäimillä ajankohtaista ja rantakunnossa pitäisi olla heinäkuussa, oh my!

Parasta ulkomaille lähtemisessä on mulle aina ollut (itse matkan lisäksi of course) se jännitys ja odotus kun matka on varattu. Mulla on pienestä asti ollut aina niin että kun varaus on tehty, niin alan miettimään vaatteita ja muita pakattavia, suunnittelemaan ja "näkemään mielikuvia" matkasta. Rakastan niin paljon sitä tunnetta kun kone nousee ja pääsee paratiisiin! Ihanaa kun on jotain odotettavaa :)

Takaisin todellisuuteen. Työssäoppiminen on mennyt hyvin, jo kuukausi takana. Tuntuu että aika on mennyt hirvittävän nopeasti. Onneksi parannuin siitä noidannuolesta nopeasti niin pääsin viime viikolla jo takaisin työntouhuun :) 
Muutenkin tuntuu että kevät alkaa olla jo ovella, aurinko paistaa ihanasti ja lumet on sulanut kohtuudella. Jos nyt ei lasketa tämänpäiväistä paskaa joka taivaalta satoi aamulla, sitä tuskin voi edes lumeksi kutsua. Ihan outoa että nyt on vasta hiihtoloma ja tuntuu kuin olisi kevät jo pitkällä, aika poikkeuksellinen vuosi tosiaan ilmojen osalta :)
Nyt takaisin rentoutumisen pariin = Netflix!







4 kommenttia:

  1. Herranjumala miten lutunen pupu! :) Meidän vanhemmilla on myös pupu ja se ei kyllä ikinä antais laittaa valjaita :D Sellanen jääräpää se kyllä on! Naureskelin tuolla jossain aiemmassa postauksessa missä teijän pupu oli ulkona ja pesu oli yks tärkeimmistä jutuista. Tolla meijän kaverilla ihan sama juttu! Koko ajan pitää olla pesemässä itseään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aijaa :) Joo, se on niin rasittavaa kun sen laittaa valjaisiin ja raahaa ulos, niin saattaa puhdistaa vartin putkeen :D Ihme kyllä meidän pupu on antanut aina laittaa valjaat, varmaan kun totutettu pienestä pitäen :)

      Poista
  2. Ihana pupunen! :) mulla on ollut kans pari pupuu ja ovat kyllä ihania lemmikkejä! Haluisin nytkin ottaa mut omistan kissan niin ei jotenkin uskalla :D! sindynblogis.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Joo, voisi olla että ne ei oikein tulis toimeen :D

      Poista