tiistai 11. maaliskuuta 2014

Waiting for a star to fall...

Nyt on lomalta palattu arkeen, blaah. Miks loman jälkeen työnteko tuntuu aina vaan vastenmielisemmältä vaikka pitäisi olla levännyt? Eihän viikossa nyt voi tottua aikatauluttomaan olemiseen ja unohtaa? 
Onneksi aurinko on esittäytynyt usempana päivänä ja muutenkin ollut keväinen sää, se virkistää hieman mieltä. Kuitenkin ajatukset on jo kovasti kesässä ja siinä kun se aurinko tosissaan alkaa lämmittää ja voi alkaa hieman vähentämään tuota ulkoiluvaate varustusta. On kieltämättä hieman vaikea pyöräillä hiton paksuissa toppavaatteissa, jotka päällä tulee ahdistavan kuuma, mutta ilman jäätyy!? 

Töissä kun päivän toistaa samaa mantraa: "Hei" "Viisitoista ja viisikymmentä, kiitos" "Onko plussakorttia?" "Tarvitko kuittia?" "Kiitos ja näkemiin", tekisi kotia tullessa vain mieli istua turpa kiinni omassa huoneessa ja kattoa telkkaria, haha!
Ja ihan erilailla huomaa koko päivän jaloillaan olemisen vaikuttavan myös liikuntaan, koulun jälkeen jaksoi joka_päivä käydä jumpassa tai salilla, nyt hyvä että pysyn hengissä kun pyöräilen töistä kotiin pari kilometriä, myötätuuleen. Toki illalla virkustuu ja jumppakin houkuttaa, mutta silti. Tuntuu ettei mitään saa aikaseksi...

Päätin tänään piristää itseäni (nämä herkuttomat kaksi päivää ovat ottaneet koville hahaha) ja ostin töistä Espanjalaisia mansikoita. Olen aina ollut vähän skeptinen, en niinkään mistään ulkomaalaisten mansikoiden terveellisyydestä, vaan mausta, ne kun ovat usein kovin vetisiä ja mauttomia. Mutta härreguud, nuo oli ihania! Maistui ja tuoksui aivan kesälle ja ihanalle, maistui välipala rahkakin ihan erille tuoreilla mansikoilla maustettuna, nam! Pitää ostaa huomennakin!

Nyt on iltalenkki äitin kanssa käyty, pupu ulkoilutettu, kohta suihkuun ja sitten nukkumaan... See you!




// Kevättä odotellessa.


// Pääaktiviteettini. 



// Jumpalle lähössä...


// Sanoin isille että tuo kaupasta karkkia, mahollisimman lähellä irtokarkkeja... Isi toi kettukarkkeja <3 Ne oli ihania pitkästä aikaa, toi mieleen lapsuuden!


// Rauhaa ja rakkautta. Ja tyynyjä.


// Aurinko, ihanaa!







// Nam....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti