tiistai 24. kesäkuuta 2014

Laulan lauluni sulle kun kesäyön aurinko laskee ja pohjolan lempeät tuulet vastaa uua uua uua...

Juhannusviikolla lähdettiin poikaystävän kanssa heidän suvun mökille viettämään pari rauhallista kesäpäivää. Ilmat eivät juurikaan suosineet vaikka kuvista sitä ei ehkä huomaakkaan, oli pirun kylmä. Joki ja avarat maisemat takasivat ainakin sen että tuulta riitti. Ja olihan Oulussa satanut luntakin sillä aikaa kun me tuolla oltiin, oh god!
Maisemat oli kuitenkin kauniit ja loman tarkoitus toteutui, saatiin hieman rauhallista aikaa eri maisemissa. Onneksi kotiin on kuitenkin aina ihana palata.
Juhannus meni kotosalla, väkisillä keksitty tekeminen ei usein ole sitä mieleisintä, se tuli ainakin todettua. Pitäisi vain olla ottamatta paineita nuista "juhlapäivistä", ne kun ei käytännössä juuri eroa muista päivistä :)
Tällä viikolla mulla on vielä töitä, myyjän hommia ja lastenhoitoa, sitten alkaa mullakin loma! Ja Espanjan reissukin häämöttää jo kuukauden päässä, iiks!

Ps. tein tänään aika randomin ja harkitsemattoman elektroniikka ostoksen enkä voisi olla tyytyväisempi hankintaani! Tulen esittelemään sen lähipäivinä! :)

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti